Goldfields Business Lounge
Melbourne

ATMOSPHERIC LUXURY
Studio Tate were engaged to design the business lounge of a new inner-city
commercial tower development in Melbourne by Goldfields, a client the
Studio had previously worked with on multi-residential and workplace fit
out projects.
The series of spaces provide areas to meet, work quietly or hire out for
functions including an outdoor landscaped terrace.
A hotel-like atmosphere was created by the Studio, with existing
materiality of timber floors and polished plaster enhanced by soft, warm
and luxurious finishes of walnut timber veneer, green marble, leather, soft
velvets and granite, with brass accents added for refinement. The result is
a classic, sophisticated aesthetic that is inherently functional.

3D Visualisations by STOA



Back