Responding to the timeless character of the facade, Studio Tate envisioned a series of refined, understated living spaces. Each has been gifted with a sophisticated palette of finishes, generous proportions and abundant natural light.

Within, Studio Tate have curated a playful, well-appointed and ultimately timeless interior environment. Exploring bold colour and three-dimensional texture, here, juxtaposing materials have been brought together in a way that feels lively and cohesive. Handcrafted wall tiles are met with fluted glass in the bathroom; the kitchen is defined by textured joinery, elegant stone surfaces and handmade feature tiles; the floor boards are light oak timber while the carpets are a plush, warm grey. Throughout, full-height glazing invites plentiful sunlight into the home while allowing vistas of the city skyline and verdant treetops to become a feature within.

3D Visualisation by Stab Studio