image1 martin york
Manteau 2

Martin York

Studio Tate worked closely with this women’s fashion label for their first boutique at the new Eastland shopping precinct, where our client wanted the products to take centre stage. An existing double-height void to the shop entrance was transformed with the addition of a green wall, creating an eye-catching feature to attract customers dining nearby. The design also included custom clothing racks and product display, taking into consideration the customer experience during quiet and busy periods, and the potential to host VIP events in the space.

Photography by Tessa Ross-Phelan

image 3
image 4
image 4
martin york 6

Martin York

Studio Tate worked closely with this women’s fashion label for their first boutique at the new Eastland shopping precinct, where our client wanted the products to take centre stage. An existing double-height void to the shop entrance was transformed with the addition of a green wall and an amorphous pendant light, creating an eye-catching feature to attract customers dining nearby. The design also included custom clothing racks and product display, taking into consideration the customer experience during quiet and busy periods, and the potential to host VIP events in the space.